vrijdag 24 januari 2014

Celeanum houdt Open Huis

Aa-landen: Op 1 februari houdt het Gymnasium Celeanum haar open huis. De hoofdlocatie aan de zoom is van 9.30 tot 13.30 uur geopend voor belangstellenden.
Woensdag 29 januari om 20.00 uur wordt een avond speciaal voor ouders gehouden.
Voor meer informatie: www.celeanum.nl

Open dag SVO

Aa-landen: SVO, de mbo-opleider voor de foodbranche houdt op 29 januari open dag. Iedereen die geïnteresseerd is in de brede wereld van food is welkom om zelf te beleven wat werken en leren in de foodbranche inhoudt. Belangstellenden kunnen terecht  tussen 19.00 en 22.00 uur op het adres Spui 2.

maandag 20 januari 2014

Epileren voor goed doel

Aa-landen: Andrea Helbers van 'Huid en Uiterlijk' zet zich in voor de Stichting Leergeld. Daartoe epileert zij op 25 januari a.s. zowel bij vrouwen als mannen de wenkbrouwen voor € 9,00. Het gehele bedrag gaat naar de stichting.
Belangstellenden kunnen zich opgeven via info@huidenuiterlijk.nl of binnenlopen aan de Vlist 7.





Stichting Leergeld zet zich in voor kinderen die om financiële redenen niet kunnen meedoen met activiteiten die voor leeftijdgenootjes normaal zijn.

woensdag 15 januari 2014

Open Dag Meander College

Aa-landen: Aanstaande zaterdag 18 januari organiseert het Meander College het Open Huis van 09.30 tot 13.30 uur. Leerlingen uit groep 8 zijn van harte welkom om samen met hun ouders/verzorgers op elk moment binnen te lopen.




Bezoekers kunnen ter plekke zelf beslissen wat ze willen zien of willen bijwonen. Het Meander College biedt haar leerlingen de kans om een diploma te halen op drie niveaus, namelijk vmbo-tl, havo en atheneum (vwo).

Meer informatie op www.meandercollege.nl.

dinsdag 14 januari 2014

Dans Try Out

Aa-landen: Dinsdag 28 januari organiseert Dansschool Bruinewoud weer nieuwe proeflessen in de Bolder. Deze lessen zijn gratis en vrijblijvend en je hoeft je niet van te voren op te geven.
De lessen worden gegeven door Marcel Bruinewoud een danser afgestudeerd aan de opleiding Artiest Dans Show te Arnhem.

19.00 uur: Streetdance - 10-15 jaar
20.00 uur: Modern Jazz - 16+
21.00 uur: Hiphop - 16+

De week daarna gaat de cursus van start en wordt er naar naar een grote voorstelling toegewerkt.
Voor meer info kijk op: www.dansschoolbruinewoud.nl

Tevreden bewoners aanleunwoningen Rivierenhof

Aa-landen: In het najaar van 2013 zijn bewoners van de aanleunwoningen van Rivierenhof gevraagd naar de tevredenheid over de zorg en de zorgverlening van de locatie. En, zo blijkt; tevreden zijn ze! Als totaalcijfer kreeg Rivierenhof een 8,6; de zorgverleners werden gewaardeerd met een 8,5.
"Complimenten voor de medewerkers. Zij hebben fantastisch werk gedaan," aldus zorgmanager Harriët Kroes. "Met vertrouwen gaan we op voor het PreZo (PrestatieZorg) keurmerk voor extramurale zorg."

Brand bij winkelcentrum

Aa-landen: Gisteren 13 januari heeft er  in de middag enige tijd een containerbrand gewoed achter het filiaal van de Albert Heyn. De brandweer was snel ter plaatse om de container gevuld met papier en lege kratten te blussen.

Foto: Maarten Sipma

Personeel kreeg even na 14.00 uur een melding dat er iets aan het branden was in het magazijn. De schade valt mee. Bij Albert Heijn vermoedt men brandstichting. Er is aangifte gedaan bij de politie.