vrijdag 24 augustus 2012

Wegwerkzaamheden

Aan de Zwartewaterallee en de Rijnlaan vinden van woensdag 29 augustus tot en met zaterdag 1 september wegwerkzaamheden plaats tussen 19.00 en 6.00 uur. Aan de Zwartewaterallee wordt gewerkt vanaf de Rijnlaan richting de A28. Bij de Rijnlaan wordt het gedeelte tussen Biesbosch en de Zwartewaterallee onder handen genomen. De straten zijn afgesloten en er gelden omleidingsroutes.
De afsluiting op de Zwartewaterallee geldt alleen voor verkeer richting de A28. Voor verkeer vanaf de A28 blijft de weg toegankelijk. Ook de op- en afritten van de A28 en winkelcentrum Aa-landen blijven bereikbaar. Op de Rijnlaan is de weg wel in beide rijrichtingen afgesloten tussen Biesbosch en Zwartewaterallee. In verband met het harden van het beton is het opstelvak op de Rijnlaan voor verkeer komend vanaf de Biesbosch richting Zwartewaterallee op zaterdag 1 september overdag afgesloten voor al het verkeer. Verkeer kan gebruik maken van de omleidingsroute.

Tijdens werkzaamheden kan verkeer richting de A28 omrijden via Middelweg - Bisschop Willebrandlaan – Meppelerstraatweg – Ceintuurbaan. Verkeer van en naar de Aa-landen kan rijden via Van Wevelinkhovenstraat - Middelweg – Waallaan en omgekeerd.
De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van een nieuwe asfaltlaag, het plaatsen van detectoren in het asfalt en het aanbrengen van nieuwe markeringen.