vrijdag 7 september 2012

Gloednieuw hockeycomplex in gebruik

Dit weekend start voor HCZwolle het eerste hockeyseizoen op het gloednieuwe hockeycomplex dat is gerealiseerd op sportpark ‘Het Hoge Laar’. Het complex is dan voor 95% klaar en volgens het bestuur van de club goed genoeg om de eerste thuiswedstrijden, met circa 60 thuis spelende en 60 bezoekende teams, veilig te kunnen spelen. Bijzonder zijn het clubhuis in combinatie met de blauwe velden die het complex een bijna olympische uitstraling geven.



De club gaat van start met vijf en een half veld. Het laatste veld wordt 1 oktober opgeleverd. De formele oplevering van het complex is 8 november. Dan is er ook voldoende parkeergelegenheid. Tot die tijd kunnen bezoekers hun auto parkeren naast de atletiekvereniging. Aan de leden is gevraagd de eerste weken zoveel mogelijk met de fiets te komen. Voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijden op zaterdag 8 september, houdt de hockeyclub vrijdag 7 september in het nieuwe clubhuis een bijzondere algemene ledenvergadering. Leden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom. Onderdeel hiervan is het formeel benoemen van ereleden van de fusieclubs ZMHC en Tempo als ereleden van HCZwolle.

Zondag 9 september speelt Dames-1 om 12.45 uur en Heren-1 om 14.45 uur zijn eerste thuiswedstrijd. Ook de ‘Vrienden van Zwolle’ presenteren zich. Zij maken tophockey mogelijk voor de club en organiseren verschillende activiteiten rondom de wedstrijden die op zondag worden gespeeld. Na de wedstrijd van Heren-1 staat voor alle aanwezigen een ‘Thé dansant’ op het programma. Onder het genot van een hapje en drankje en muzikale omlijsting m.m.v. DJ Maxim v/d Veen (Party Sensations) wil HCZwolle het startweekend feestelijk afsluiten.