maandag 13 juni 2016

Stichting Flappus heeft hulp nodig

Aa-landen: Afgelopen weekend zijn er bij konijnenopvang Stichting Flappus, 54 konijnen binnen gekomen van één adres. De dieren liepen door elkaar in een donkere stal.
Gevolg veel bijtwonden, rammen die elkaar gecastreerd hebben, ze stinken vreselijk en abcesprut komt uit verschillende lichaamsdelen.
Geslachtziekte, snot een kapotte kaak en botbreuken van het gooien te erg allemaal. Ook zijn er een paar voedsters zwanger.
Eén jong heeft glaucoom, dat oog moet worden verwijderd en dat is het topje van de ijsberg van problemen waar deze konijnen mee kampen.
 'Omdat we nog steeds in financieel zwaar weer zitten hebben we dringend hulp nodig. We willen daarom vragen als je iets kan missen, ook al is het een klein bedrag, help ons alsjeblieft.
We willen de konijnen behandelen, castreren en inenten en zo uiteindelijk elk konijn een toekomst geven die het verdient. Niemand kiest ervoor om op te groeien in erbarmelijke omstandigheden. Maar wat is gedaan is gedaan, dus help ons zodat wij deze konijnen kunnen helpen.

Elk bedrag is welkom op IBAN nr NL90INGB0006188552 tnv Stichting Flappus.

Alvast hartelijk bedankt!"