donderdag 15 februari 2018

Afsluiting Eemlaan

Aa-landen: De bouwactiviteiten van de Krasse Knarren langs de Eemlaan naderen hun voltooiing. De woningen zijn gereed nu rest alleen nog het asfalteren van de Eemlaan tussen de aansluiting van de Scheldelaan en de toegangsweg tot de wijkboerderij de Eemhoeve en de aanleg van het plateau ter plaatse van de aansluiting van de Scheldelaan op de Eemlaan.

Maandagavond, 12 maart 2018, wordt de bovenste asfaltlaag van de Eemlaan vervangen. Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren is de Eemlaan, tussen de aansluiting van de Scheldelaan en de toegangsweg tot de wijkboerderij de Eemhoeve, vanaf 19:00 uur tot maximaal dinsdagmorgen 13 maart 06:00 uur afgesloten voor al het verkeer.

Nadat het asfalteren van de Eemlaan is afgerond wordt het plateau ter plaatse van de aansluiting van de Scheldelaan op de Eemlaan aangebracht. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden omleidingsroutes ingesteld voor het doorgaand verkeer Eemlaan en de bewoners/bezoekers van de Bos- en Rottumerplaat en de wijkboerderij de Eemhoeve.

Onvoorziene omstandigheden, zoals de weersgesteldheid, kunnen altijd van invloed zijn op de planning.