maandag 16 april 2018

Werk aan de weg

Aa-landen: In de maanden april en mei wordt er op diverse plaatsen aan de weg gewerkt. Het gaat voornamelijk om asfalteringswerkzaamheden die nodig zijn in het kader van groot onderhoud. Een aantal van de werkzaamheden stond eigenlijk voor eind 2017 op de planning maar deze konden vanwege het weer toen niet doorgaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemer Schagen Infra BV en vinden in de avond en nacht plaats tussen 19.00 en 06.00 uur.

Rijnlaan, werkzaamheden op de kruising Waallaan. De gehele kruising wordt voorzien van een nieuwe asfaltconstructie en de detectielussen worden vervangen. De werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd van van 16 april tot en met 20 april, tussen 19.00 uur en 06.00 uur. Gedurende de werkzaamheden is de gehele kruising afgesloten voor verkeer. Er worden meerdere omleidingen ingesteld die worden aangegeven middels gele omleidingsborden. De stadsbus rijdt een alternatieve route via de Middelweg, Waallaan, Amer en Dommel. Op de route zijn de tijdelijke haltes: halte De Zoom aan de Waallaan ter hoogte van Amer en tijdelijke halte Dommel ter hoogte van Rijnlaan.

Waallaan – Hunzelaan – Fivel – Rijnlaan
Dit is één van de omleidingsroutes voor de werkzaamheden op de Rijnlaan (kruising Waallaan). Op deze route wordt één avond/nacht gewerkt, namelijk van 17 op 18 april tussen 19.00 en 06.00 uur. Op diverse plekken in Hunzelaan – Fivel wordt het kapotte asfalt vervangen. Het verkeer kan wel doorrijden, wel zijn er verkeersregelaars aanwezig om het verkeer te regelen.

Rijnlaan, tussen Zwartewaterallee en Amstel/Biesbosch
Opnieuw asfalteren van rijbaan. Werkzaamheden worden ’s nachts uitgevoerd van 17 april tot en met 20 april, tussen 19.00 uur en 06.00 uur. De werkzaamheden vinden plaats op de Rijnlaan op de rijrichting naar Hogenkampsweg. De tegenovergestelde rijrichting blijft toegankelijk. Omleiding: gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via Middelweg – Van Wevelinkhovenstraat – Hogenkampsweg. Voor fietsers blijft het fietspad toegankelijk.