zondag 9 februari 2020

Prikkelarm Circus

Aa-landen: Het Nationaal Zorgcircus presenteert een adaptatie van Magic Circus' nieuwe productie voor mensen die overgevoelig zijn voor prikkels.

Vrijdag 1 november 2019 had Utrecht de Europese primeur van een prikkelarme circusvoorstelling! Prikkelarm circus? Hoort het circus niet juist de zintuigen te prikkelen? Jazeker, maar sommige mensen die erg prikkelgevoelig zijn, kunnen normaalgesproken niet van circus genieten. Daarom ontwikkelde het Nationaal Zorgcircus samen met de Stichting Onbeperkt Genieten en Magic Circus een prikkelarme variant van de voorstelling.

In 2020 maakt het Nationaal Zorgcircus de nieuwe voorstelling van het Magic Circus vijf keer zo prikkelarm mogelijk, zonder de magie van het circus aan te tasten. Er is humor, acrobatiek en er zijn po√ętische momenten. De verbazing, de charme en de gezelligheid van het circus zijn ook gebleven. Zo kan iedereen genieten van Nederlands favoriete circus!

Kaarten kosten €15,- per stuk en zijn online te koop tot 120 minuten voor de voorstelling. Daarna zijn de kaarten alleen nog aan de circuskassa te koop vanaf 60 minuten voor de show. De normale Magic Circus kortingsbonnen en kortingscodes zoals WEBCOUPON (goed voor €3,- korting p.p.) zijn gewoon geldig.

Vrijdag 20 maart 2020: 16.00 uur  - Grasveld tussen Merwedelaan, Dobbe en Grevelingen