vrijdag 31 juli 2020

Maak mee(r) begint in Aa-landen

Aa-landen:   Tijdens de laatste weken van de zomervakantie is het elke dag ergens in Zwolle een feestje – en we komen ook bij jou in de buurt! In elke wijk zijn er 4 verrassende workshops en toffe creatieve activiteiten voor alle leeftijden. Bouwen, dansen, toneelspelen, fotograferen, graffitispuiten, jongleren… Het kan van alles zijn en in elke wijk is het weer anders. Deelname is gratis en het mooiste is: echt iedereen kan meedoen!   

Maak Mee(r) begint: Aa-landen heeft de primeur!
De eerste wijk van Maak Mee(r) is Aa-landen. En het begin op dinsdag 4 augustus is meteen goed, er is voor ieder wat wils op het gezellig aangeklede terrein! Lees hier de informatie over de tijden, de workshops en de locatie.De locatie: naast de Bolder (bij Grevelingen).

Workshops
14.00 uur – 16.00 uur voor kinderen (tot en met 12 jaar) en families:

1. Maak kennis met een van de meest magische theatervormen die er bestaan: het poppenspel... Je gaat zelf eenvoudige poppen maken, maar ook leren hoe je ermee kunt spelen! Een bijzondere workshop door de geweldige poppenspeler Ruben.

2. Maak met Peter een echt insectenhotel! Erg leuk om te doen, het staat tof op elk balkon of in elke tuin en… heel goed voor de insecten!

19.00 uur – 21.00 uur voor jongeren en volwassenen:

1. Gilbert maakt een graffitiartiest van je. Leer de basics van het graffiti spuiten, ontwerp je eigen kunstwerk en maak het! Natuurlijk mag je je werk mee naar huis nemen.

2. Monique en Hanneke, twee echte podiumbeesten en vooral heel leuke vrouwen, laten je verbaasd staan over jezelf in een ontzettend leuke en heel laagdrempelige theaterworkshop.


Belangrijk om te weten

· Vanaf 13.30 uur kun je je inschrijven.

· Bij een familieactiviteit mag er één volwassene per kind mee.

· Bij elke workshop is er beperkt ruimte. Kom dus op tijd!

· Er is geen toilet op het terrein. 
 

Tot slot
Iedereen is van harte welkom, maar we doen ons uiterste best om de workshops veilig en coronaproof aan te bieden. Daarom: mocht je in de afgelopen twee weken klachten hebben gehad zoals verkoudheid, keelpijn, koorts en veel hoesten en/of niezen, vragen we je toch om thuis te blijven.