vrijdag 18 september 2020

Sprookjes op de stoep

 Aa-landen:  Met een trekker en een kar vol strobalen en verhalenvertellers reist festival Zwolle Unlimited van 25 tot en met 27 september door de Zwolse wijken om Sprookjes op de Stoep te brengen. Kinderen in Stadshagen, Aa-landen, Diezerpoort, Zwolle-Zuid en Westenholte opgelet: de sprookjesvertellers komen eraan! 

Sprookjes op de Stoep is de kinderactiviteit waarmee Festival Zwolle Unlimited inspeelt op de mogelijkheden en onmogelijkheden tijdens de Corona-periode. Jonge verhalenvertellers vertellen sprookjes uit alle landen van de wereld. Speciaal voor kinderen tussen 3 en 12 jaar, voor hun ouders en hun opa’s en oma’s. De voorstellingen zijn gratis toegankelijk. De strobalen worden ter plekke omgetoverd tot tribune en de kar tot podium. Natuurlijk volgens de geldende richtlijnen van het RIVM.


Zwolle Unlimited organiseert voor het eerst Sprookjes op de Stoep. Het is het tweede evenement uit de koker van deze festivalorganisatie dat is ontstaan als gevolg van de Corona-crisis en de bijbehorende beperkende maatregelen voor het organiseren van evenementen. 

Kijk voor meer informatie op www.zwolleunlimited.nl/sprookjesopdestoep

Zaterdag 26 september - Aa Landen

15:00 Kruising Merwedelaan / Grevelingen

16:00 Amer ter hoogte van nr. 216

17:00 Kruising Zwemmer / Boorn

19:00 ‘t Genietveldje, Rijnlaan t.h.v. nr. 255