maandag 4 september 2017

Parkinson Café over Deep Brain Stimulation

Aa-landen: Parkinson Café Zwolle hervat op donderdagmiddag 14 september haar bijeenkomsten. Het thema voor deze maand is Deep Brain Stimulation (DBS).

Welke klachten moet men hebben om voor een DBS operatie in aanmerking te komen? Hoe was het verloop na de operatie? De organisatie wil hierover met beeld en met ervaringsdeskundigen van gedachten te wisselen. Een nieuwe Parkinson verpleegkundige komt kennismaken en heeft ervaring met DBS patiënten.

Het Parkinson Café Zwolle is een ontmoetingsplek voor mensen met Parkinson(isme), naastbetrokkenen en belangstellenden. In een veilige en plezierige omgeving kan men naar elkaar luisteren, ervaringen vergelijken en elkaar inspireren om ondanks de ziekte een zo prettig en volwaardig mogelijk leven te leiden. De bijeenkomsten worden gehouden in woonzorgcentrum de Rivierenhof. De middag begint om 14.00 uur; de zaal is om 13.30 uur open.

Neem voor meer informatie contact op met de heer W. van der Maaten: (038) 465 18 42, e-mail vandermaaten@tele2.nl of mevrouw H. van der Honing: (038) 453 75 81, e-mail honinghet@home.nl.