zondag 25 november 2018

Sinterklaas en zijn Pieten zijn weer gearriveerd

Aa-landen: Eerst moest er een 'klusje' worden geklaard. Hij moest samen met wijkwethouder Sloots en een aantal kinderen de boekenbox openen en vullen maar toen kon hij zich volop bezighouden met zijn grootste prioriteit nl. kindervriend zijn.
Daarna was het te paard in optocht weer door de wijk om vervolgens na een uur weer terug te keren in het winkelcentrum. Daar was er haast geen doorkomen aan maar er zaten honderden kinderen in De Bolder te wachten.


 Alle mooie kleurplaten konden op de bewondering van de Sint rekenen.
Het werd een groot feest, hoewel eerst Zwarte Piet zich nog had voorgedaan als Sinterklaas maar daar namen de kinderen geen genoegen mee.
De Goedheiligman kwam uiteindelijk zelf ook opdagen en er werd flink gezongen onder begeleiding van de Haco's.


In het winkelcentrum volgde toen nog een half uurtje van foto's en selfies maken met de Sint en tot 17.00 uur trad de Pietenband op dat het een lieve lust was.
Het was overduidelijk: de Sint en zijn Pieten zijn weer in onze wijk! De Pietenband van de Van Limburg Stirumband ging ook nog even lang bij de Rivierenhof waar zij een warm onthaal kregen en werden getrakteerd op wat lekkers.
Hier volgt nog een kleine selectie uit de foto's de rest zal later in een album worden gezet dus houd deze site in de gaten!