donderdag 8 oktober 2020

‘55Plus Schaakt’ vindt plek in Sionskerk

 Aa-landen:  ‘55Plus Schaakt’ is weer van start gegaan. De schakers zijn alleen niet meer te vinden op de thuislocatie in De Rivierenhof, maar in een zaal van de Sionskerk aan de Glanerbeek.

Het bestuur is heel blij dat het in deze coronatijd een nieuwe, mooie en veilige schaaklocatie heeft gevonden die volledig voldoet aan alle eisen van het RIVM en de sportbonden. Schakers zijn van harte welkom, mits gezond en bereid zich strikt aan de geldende richtlijnen te houden.

De leden van ‘55Plus Schaakt’ zijn ervaren en beginnende schakers (m/v) van 55 jaar en ouder uit Zwolle. Iedere dinsdagmiddag schaken zij van 14.00 tot 17.00 uur. Bij de kleinschalige schaakclub treffen de leden elkaar wekelijks op een vriendschappelijke wijze en in een prettige sfeer achter het schaakbord. Het schaken gebeurt serieus. Op deze middagen spelen de leden onderling een interne competitie. De maximale grootte van de groep is vastgesteld op twintig personen.

Belangstellenden kunnen de eerste keer komen kijken of de schaakvereniging, ook in coronatijd, iets voor hen is. De contributie bedraagt 45 euro per seizoen; dit bedrag kan in twee termijnen worden voldaan (oktober tot en met december en januari tot en met mei). Nieuwe leden of gasten zijn van harte welkom.

Stuur voor meer informatie, aanmelden of om een keer vrijblijvend een partijtje te schaken een e-mail sturen naar schaken55plus@hotmail.com of neem contact op met voorzitter Robert Scholma: 06-212 87 670.