vrijdag 19 juni 2015

Energiebijeenkomst in de Bolder

Aa-landen: Woont u in één van de volgende straten; Eerbeek, Giesbeek, Haarbeek, Hofbeek en Glanerbeek? Bezoek dan op dinsdag 23 juni de energiebijeenkomst in De Bolder. Dan weet u direct hoe u in uw specifieke woonsituatie het beste energie kunt besparen!

Verbeter & Bespaar Zwolle is gestart met 5 straataanpakken in de Aa-Landen; in de straten Eerbeek, Giesbeek, Haarbeek, Hofbeek en Glanerbeek. Naar aanleiding van de straataanpak, is een energetisch en bouwtechnische onderzoek in de straten uitgevoerd. Dit onderzoek laat zien hoe u, in uw woonsituatie, het beste energie kunt besparen en wat de kosten zijn!

Tijdens een bijeenkomst op dinsdagavond 23 juni worden o.a. de resultaten van dit onderzoek gepresenteerd. Daarnaast laat de Duurzaamheid Combinatie Zwolle aan de hand van de te nemen maatregelen zien hoe uw woning energiezuiniger kan worden gemaakt. Tot slot praten we u bij, over de mogelijkheden van de isolatiepremie en duurzaamheidslening.

Programma:
19.00 uur Welkom
19.10 uur De Voorbeeldwoningen/Voorbeeldpakketten
19.40 uur De premieregeling en duurzaamheidslening
20.00 uur Vragen/advies
20.30 uur Sluiting

De bijeenkomst is speciaal voor alle bewoners van de Eerbeek, Giesbeek, Haarbeek, Hofbeek en Glanerbeek. Vooraanmelding is niet nodig, kom dus ook!

De straataanpak is een initiatief van Verbeter & Bespaar Zwolle, het energieservicepunt van de gemeente Zwolle.