woensdag 6 maart 2013

BC Aa-landen en BC Netwerk samen

Aa-landen:  De badmintonverenigingen BC Aalanden en BC Netwerk gaan samen. Op 21 maart a.s. is het zover en zal de officiële openingshandeling plaatsvinden in de WRZV-hallen.
Mede dankzij de medewerking van een aantal sponsoren is het de verenigingen gelukt een nieuwe, verfrissende en sterkere badmintonclub te vormen.

De oorspronkelijke sportclubs hebben reeds een lange historie (ruim 40 jaar) van recreatief en competitief sporten achter hun naam. Zonder de gevestigde namen tekort te doen is het nu tijd voor een nieuwe frisse vereniging met een nieuwe naam en eigen identiteit.

De nieuwe vereniging is inmiddels een feit en er is veel tijd en energie gestoken in de realisatie er van en de samenvoeging van leden (ruim 100). Dit betekent dat er naast een nieuw logo en kleurstelling, shirts zijn besteld, een nieuwe website is gemaakt, er wordt gewerkt aan de profilering op social-media en dat er een nieuw bestuur is samengesteld. Er vindt inmiddels samenwerking plaats met een drietal sponsoren en de vereniging is zéér ambitieus en verwacht een enorme groei door te maken.