donderdag 24 oktober 2013

Uit eten in de Rivierenhof


Aa-landen: Heeft u geen zin om te koken? Of vindt u juist het leuk om ‘buiten de deur’ te eten, bijvoorbeeld met buren, familieleden, vrienden of bewoners uit de wijk? Vanaf 9 oktober kunt u dagelijks terecht in het Grand Café van de Rivierenhof, Zijpe 4. Het menu? Broodjes, snacks, warme maaltijden, en meer!
Zo is er dagelijks - tussen 09.30 en 20.00 uur - de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, onder het genot van een kopje koffie, koek/gebak, drankjes, broodjes en/of snacks.

Daarnaast kunt u tussen 12.00 en 13.30 uur de warme maaltijd gebruiken. U kunt daarbij ter plekke de keuze maken uit een voor-, hoofd- en/of nagerecht of een compleet menu. Voor het hoofd- en nagerecht heeft u bovendien keuze uit twee gerechten. De prijs voor een complete maaltijd bedraagt € 9,-. Heeft u speciale wensen op voedingsgebied, bijvoorbeeld een dieet? Indien u deze 24 uur van tevoren doorgeeft, houden we er graag rekening mee!

Op 5 november a.s. om 12.00 uur, is de officiële opening van ‘Uit eten in Rivierenhof’. Graag nodigen we u uit gebruik te maken van onze speciale introductie-aanbieding: een welkomstdrankje, een heerlijke warme maaltijd, live-muziek èn een leuke attentie na afloop, voor slechts € 7,50. Komt u ook? U bent van harte welkom!