maandag 18 juni 2018

29 juni Prokino Ouder en Kindcafe in basisschool het Stroomdal

Aa-landen: Op 29 juni houdt Prokino weer een ouder en kindcafe in basisschool het Stroomdal. Thema is  '5 manieren om je liefde te laten zien'.

Veel kinderen en tieners weten wel dat er van hen gehouden wordt, maar ze voelen het niet. Hoe kunnen we als ouders het hart van onze kinderen bereiken? Iedere ouder wil graag dat zijn kind zich geliefd en zeker voelt. Er zijn veel pedagogische ideeën over wat belangrijk is voor kinderen en op welke manier je jouw kind kunt helpen in die groei en ontwikkeling. Uiteindelijk komt het erop neer dat je in je opvoeding wil bereiken dat je kind zich emotioneel veilig voelt, zich persoonlijk ontwikkelt en groeit, sociaal competent wordt en normen & waarden leert. Dat zijn de belangrijkste doelen van je opvoeding/ werk met kinderen. En de basis om dit te bereiken is: Liefde.

29 Juni zal Christa Oude Vrielink, gecertificeerd Total Balance coach, ons meenemen in de 5 manieren om je liefde te laten zien.
Christa aan het woord:" Ik wil je helpen ontdekken zoals je bedoeld bent. Waar ligt jouw kracht, wat is jouw passie, wat zijn jouw talenten? Samen ontdekken we tijdens dit ouder en kind café om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen."   

Prokino Ouder & Kind Café is een goede, sociale ontmoetingsplek voor ouders, grootouders, oppas en hun (klein)kinderen om met elkaar te praten en ook om ervaringen, tips en ideeën uit te wisselen.

Prokino Ouder & Kind Café is gratis voor kleintjes van 2 tot 4 jaar met hun verzorgers vanaf 10.00-11.30 uur. Locatie: Bso ruimte in de basisschool het Stroomdal, Botlek 56 Meer weten over Prokino Bso, kinder of peuteropvang op deze locatie en/of vind je het leuk om te komen? Bel ons 06-445 91 579, mail stroomdal@prokino.nl of kom gewoon eens binnen lopen tijdens de Bso-uren!