donderdag 30 augustus 2018

Vocal group On-Cue zoekt bassen

Aa-landen: Liefhebbers van zingen die het leuk lijkt om dat samen met een groep gezellige mensen te doen, zijn welkom om kennis te maken met vocal group On-Cue. Het koor heeft momenteel plek voor bassen.Geïnteresseerden zijn welkom tijdens de open avond op maandag 10 september om 20.00 uur in De Werkschuit aan de Rijnlaan 200. On-Cue is naar eigen zeggen een enthousiaste, gezellige en gedreven vocal group met zo’n twintig leden.
Zij zingen onder leiding van dirigente Eline Geerdink. On-Cue zingt vier- tot zes stemmig en vaak a capella. Het repertoire is heel divers: van bekende popsongs tot swingende latin en jazz classics van bekende artiesten zoals Sia, Michael Bublé, Stevie Wonder en Earth, Wind & Fire.
De groep treedt met regelmaat op in en rondom Zwolle en vindt het dan leuk om de nummers te ondersteunen met choreografie. “Bij On-Cue hebben we er veel plezier in om samen muzikaal iets moois neer te zetten”,staat op de facebookpagina. “Artistieke kwaliteit en inzet staan daarbij hoog in het vaandel. We zoeken daarom bassen met zangervaring die net zo gedreven zijn.”

Aanmelden voor de open avond kan via het contactformulier op de website www.on-cue.nl/contact. Bellen of Whatsappen kan ook via 06-155 93 371. Zie voor meer informatie www.on-cue.nl.