dinsdag 27 mei 2014

Tweedehands Kledingbeurs

Aa-landen: Op zoek naar mooie tweedehands kleding of accessoires? En daarbij ook nog gratis make-up- en kleuradvies ontvangen? Kom dan op woensdag 11 juni a.s. – tussen 13.30 en 16.30 uur – naar de nieuwe kledingbeurs van Kledinglijn4, bij activiteitencentrum Rijnlaan, aan de Rijnlaan 45 in Zwolle. De beurs wordt geopend door Wim van Hattum, wijkmanager Aa-landen.
Kledinglijn4 is een gezamenlijk project van InteraktContour, Frion, RIBW Groep Overijssel en Driezorg. In het project werken verschillende cliĆ«nten en bewoners samen rondom het thema ‘kleding’. De werkzaamheden variĆ«ren van inzamelen tot sorteren en van strijken tot prijzen. De kledingvoorraad wordt aangevuld door onder andere tweedehands kledingwinkel ‘Robbedoes’ uit Heino en vele anderen.

Samen is er toegewerkt naar deze eerste kledingbeurs, waar nette tweedehands kleding en accessoires worden verkocht. De opbrengst van deze beurs vloeit terug in het project voor nieuwe investeringen. Niet verkochte kleding gaat weer door naar een ander goed doel.

Daarnaast kunt u tijdens de beurs ook terecht bij de schoonheidsspecialisten-in-opleiding van het Deltion college. Zij bieden deze middag gratis make-up- en kleuradvies aan. Ook is er de mogelijkheid om uw nagels te laten lakken.