donderdag 4 april 2013

Huttendorp zoekt vrijwilligers

Aa-landen: Zoals altijd wordt ook dit jaar in de laatste week van de zomervakantie het Huttendorp voor de jeugd uit de Aa-landen van 6 t/m 14 jaar georganiseerd. In verband met de constante doorstroom van vrijwilligers, is de organisatie op zoek naar (volwassen) vrijwilligers. In principe is iedereen van 16 jaar en ouder welkom als vrijwilliger. Ervaring met Huttendorp is niet nodig. Wel noodzakelijk is een leuke en vlotte omgang met kinderen.

Gedurende het Huttendorp kun je worden ingezet voor het begeleiden van hutten bouwen, maar ook voor de creatieftent, de keuken en de overige activiteiten zoeken we begeleiding. Ben je handig, ben je creatief, kun je goed doe-het-zelven of ben je gewoon enthousiast, aarzel dan niet en help om een geweldige week voor ruim 200 kinderen uit de Aalanden te organiseren.

Voor leerlingen die een maatschappelijke stage willen lopen, is er ook ruimte op het Huttendorp. Meestal kun je in één week je hele stage lopen. Neem voor meer informatie contact met de organisatie op. (06-57111678) 

Het Huttendorp wordt gehouden van maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus. Beschikbaarheid van de vrijwilligers is gewenst van zaterdag 10 augustus t/m zaterdag 17 augustus. Ook als je slechts enkele dagdelen kunt: meldt je aan, er is altijd wel een rol voor je! 
De organisatie wil vooral ook ouders oproepen om te helpen met het afbreken op vrijdagmiddag 16 augustus (vanaf 15.00 uur) en zaterdag 17 augustus vanaf 08.00 uur. Vele handen maken licht werk en na de vermoeiende dagen voor alle vrijwilligers kunt u hen in enkele uren enorm helpen!

Voor meer informatie of opgeven kun je bellen met Huttendorp op 06-57111678.