woensdag 4 september 2013

Gratis proefles JeugdTheaterSchool Zwolle in Werkschuit

Aa-landen: Vind je het leuk om met theater bezig te zijn? Wil je van toneel je hobby maken? Dan is de JeugdTheaterSchool Zwolle misschien iets voor jou! Met de hele groep repeteren en naar een spetterende voorstelling toewerken. 

De praktijk is de basis. Dit is het uitgangspunt voor de opleidingsvorm die JTS Zwolle biedt. Ervaring is niet nodig, wel wordt er veel inzet en motivatie verwacht. Je leert improviseren en samenspelen, je krijgt les in tekstbehandeling en dictie, kortom de grondregels van toneelspelen.
Er is aandacht voor dans en zang maar het zwaartepunt zal liggen bij spel. Aan het einde van de lesperiode speel je in een prachtige eindvoorstelling.Op 3 oktober is er een gratis proefles in obs De Werkschuit (18:00-19:15 uur) en op 10 oktober wordt gestart met een nieuwe serie lessen voor kinderen uit groep vier t/m acht. Er zijn 24 lessen die wekelijks worden gegeven. Een les duurt een uur en 15 minuten. Een lesgroep wordt begeleid door ervaren dramadocenten. U kunt uw kind opgeven voor de gratis proefles via www.jeugdtheaterschoolzwolle.nl