dinsdag 11 juni 2019

Schoonmaakactie Westerveldse Bos

Aa-landen: Op 21 juni wordt er een schoonmaakactie gehouden in het Westerveldse Bos.
Help jij mee deze ochtend? Voor handschoenen, vuilniszakken en grijpers wordt gezorgd.

Vanuit OnzeDijk en Trash Hunters Zwolle wordt een schoonmaakactie georganiseerd in het Westerveldse bos. Dat kunnen ze natuurlijk niet zonder jouw hulp. Opgeven kan via onzedijk@travers.nl .
Studenten van Deltion Zwolle , afdeling Veiligheid en Vakmanschap Deltion College zijn met kano's en fietsen aanwezig om hun steentje bij te dragen.

Tijdens deze actie kun je direct je mening en idee├źn geven over hoe de dijk er straks na de dijkverhoging eruit moet zien. Bijvoorbeeld, ingebouwde ledverlichting in het pad, bbq-plekken, blote voetenpad naast de dijk noem maar op!

Verzamelpunt is om 9:30 uur in het gebouw van ZRZV. Natuurlijk wordt er voor de innerlijke mens gezorgd. Er is koffie,thee en bij de afsluiting zijn er broodjes.

Het Waterschap Drents Overijsselse Delta gaat de Stadsdijken van Zwolle versterken. OnzeDijk is het participatieproject van Travers Welzijn en Waterschap Drents Overijsselse Delta waar de bewoners en gebruikers van de Stadsdijken de mogelijkheid wordt geboden mee te denken over deze verhoging.