maandag 5 september 2016

Eendaagse fotografieworkshop in De Bolder

Aa-landen: Voor wie zich eens verder wil verdiepen in fotografie of zijn camera beter wil leren kennen en gebruiken, vindt er op 24 september aanstaande een basisworkshop Fotografie plaats in multifunctioneel centrum De Bolder. De praktijkgerichte dag leent zich met name voor enthousiaste beginners, die snel hun fotografie-skills naar een nieuwe hoogte willen brengen. 

Fotografie leeft! Camera’s worden steeds geavanceerder en brengen steeds weer nieuwe mogelijkheden met zich mee. Toch blijven basisbegrippen als sluitertijd, diafragma en ISO onmiskenbare ingrediënten voor betere en mooiere foto’s. Daarnaast zal er tijdens de workshop ook gekeken worden naar de verschillende manieren van scherpstellen en hoe je met verschillende lichtmeetfuncties verschillende creaties kunt bereiken. Aan het einde van dag zult u weten hoe u uw camera instelt voor het ultieme portret, hoe u een finishende hardloper haarscherp vastlegt of hoe u een artiest op een podium juist belicht op de foto krijgt. Deelnemers leren beweging vast te leggen en te werken met scherpte-diepte.

Om persoonlijke aandacht te garanderen zal er met een groep van maximaal 12 personen gewerkt worden. Hiermee hebben deelnemers ruimschoots de mogelijkheid om hun vragen te stellen en kan de docent ook aan iedereen de juiste aandacht geven. 

De workshop wordt georganiseerd door Fotografieworkshopwinkel.nl en vindt plaats op 24 sept. aanstaande van 10.00 – 17.00 uur in De Bolder. Meer informatie vindt u op www.fotografieworkshopwinkel.nl , waar u zich ook voor de workshop kunt inschrijven. De kosten bedragen € 79,50 incl. BTW.