vrijdag 2 september 2016

Verbeter & Bespaar informatieavond straataanpak Aa-landen

Aa-landen: De succesvolle Straataanpakken van Verbeter&Bespaar-Zwolle krijgen hun vervolg. De vijfde informatieavond over de straataanpak Aa-Landen is op woensdagavond 7 september in het wijkcentrum de Bolder. Wilt u uw woning energiezuiniger maken? Kom dan vooral langs.

Het Energieloket van Verbeter & Bespaar Zwolle vervolgt de duurzaamheidscampagne voor woningen in de Aa-Landen. Het is een unieke kans om energiebesparende maatregelen door te voeren in woningen en daarmee geld en energie te besparen. Bent u geïnteresseerd? Kom dan op woensdagavond 7 september aanstaande naar de informatie avond van Straataanpak in wijkcentrum de Bolder. Samen met het samenwerkingsverband van bedrijven Duurzaamheids Combinatie Zwolle krijgt u een breed scala aan diensten en producten aangeboden waarmee u uw woning energiezuiniger kunt maken. Ook krijgt u een toelichting op de financieringsmogelijkheden, zoals de landelijke subsidies en de provinciale duurzaamheidslening.

Verbeter&Bespaar –Zwolle nodigt u dan ook van harte uit voor deze interessante bijeenkomst op woensdagavond 7 september 2016.

Aanvang 19.00 uur.

Locatie: Multifunctioneel Centrum De Bolder, Dobbe 29 8032 JW Zwolle