maandag 3 november 2014

Bike Challenge 2014

Aa-landen: Op 15 november wordt het mountainbikeparcours van het Westerveldse bos in Zwolle omgebouwd tot de Bike Challenge 2014. Verschillende obstakels zullen het parcours deze dag een stuk technischer en leuker maken. Zo worden er bruggetjes, een waterbak en een evenwichtsbalk in de route aangebracht en zal er een centraal gelegen plek zijn om even bij te komen met een drankje en/of van ervaring te wisselen. 

Het Westerveldse Bos wordt hiermee 1 dag omgebouwd naar een techniekparcours voor iedere mountainbikefanaat! De lengte van het parcours is een kleine 3 kilometer, je kunt de ronde daarom meerdere keren rijden. Bij alle obstakels wordt een “Chicken Run” gebouwd, zodat je de keus hebt om een obstakel over te slaan. Voor deelname aan de Bike Challenge Zwolle is enige basisvaardigheid in het mountainbiken gewenst. Bike Challenge Zwolle is het evenement om aan je techniek te werken en het mountainbiken op een meer spectaculaire manier onder de aandacht te brengen in de regio.

Tijdens de Bike Challenge is het mogelijk om een mountainbike (Specialized 29’er) met helm huren is mogelijk tegen betaling van € 15,00. Parkeren vlakbij het evenement is mogelijk. Kosten bedragen € 8,50 per inschrijving.
Meer informatie, op hoogte blijven en/of aanmelden voor de Bike Challenge Zwolle vindt je op de eventpagina: https://www.facebook.com/events/407130666104830/