maandag 3 november 2014

Opening Hondenspeelweide

Aa-landen: Zaterdag 8 november om 14.00 uur wordt de hondenspeelweide bij Wijkboerderij de Eemhoeve officieel geopend door wijkwethouder Filip van As. Na de officiële openingshandeling is er van 14.00 tot 16.00 uur van alles te doen voor de honden en hun baasjes.

Op initiatief van een aantal omwonenden van de wijkboerderij die een hond bezitten is één van de weilanden van de Eemhoeve omgetoverd tot een echte, omheinde, hondenspeelweide. Er zijn diverse speelattributen geplaatst waar de honden naar hartenlust kunnen ravotten en spelen. Ze kunnen de heuvels op rennen en er is een langere route die helemaal rond loopt.
De hondenbezitters uit de buurt zijn de afgelopen maanden druk bezig geweest met het verwijderen van brandnetels en takken, zodat de honden nu veilig kunnen spelen. Ondanks dat de weide nog niet officieel geopend is, is het al een echte ontmoetingsplek geworden, voor zowel honden als hun baasjes.

 U bent van harte welkom op 8 november om 14.00 uur om een kijkje te nemen. Er zijn onder andere een hondentrimsalon aanwezig en de hondenspeel-o-theek.
Uiteraard zijn honden en hun baasjes ook na 8 november van harte welkom op de hondenspeelweide.