donderdag 26 februari 2015

Leerlingen Meander op zoek naar klusjes

Aa-landen: Leerlingen van het Meander College (2e jaar VMBO) zoeken voor twee dagen klussen in het kader van de Maatschappelijke Stage (MaS). Doe hier als organisatie jouw voordeel mee!

Leerlingen van 5 verschillende klassengaan in groepjes aan de slag. De grootte van de groep hangt af van het soort klus/de activiteit, de voorkeur gaat uit naar niet al te kleine groepen. Er is een docent vanuit school aanwezig.

Wanneer:Dinsdag 31 maart en woensdag 1 april 2015.

Wat: Leuke en praktische klussen of activiteiten. Denk aan een leuke kennismaking met jouw organisatie, opknap- en schoonmaakwerk, klussen voor groene vingers of activiteiten samen met kinderen, ouderen of gehandicapten.

Hoe: Leerlingen van 5 verschillende klassen gaan in groepjes aan de slag. De grootte van de groep hangt af van het soort klus/de activiteit, de voorkeur gaat uit naar niet al te kleine groepen. Er is een docent vanuit school aanwezig.

Ideeën? Geef je aanbod door voor 17 maart a.s. via info@zwolledoet.nl. Wij geven alle ideeën door aan het Meander College. Zij maken vervolgens op korte termijn een beslissing welke klussen ze kunnen uitvoeren.