zaterdag 19 januari 2019

Binnenkort vernieuwde Etos

Aa-landen: Feest in de Aa-landen want vrijdag 25 januari opent na een ingrijpende verbouwing het vernieuwde pand van Etos de deuren. Uiteraard inclusief openingsfeestje met toffe acties.


De vernieuwde Etos is iets kleiner dan de oude vestiging, al is dat volgens ondernemersechtpaar Henk en Carin Westenberg geen probleem. “Het voelt veel knusser en gezelliger aan. Bovendien leent dit formaat zich bij uitstek voor de allerlaatste formule van Etos. Door de nieuwe indeling oogt het geheel eigentijds en overzichtelijk.” Denk aan een moderne en strakke beautyafdeling, maar ook gezondheidsproducten, zoals vitamines, supplementen, pijnstillers en benodigdheden voor wondverzorging.

Voor de familie Westenberg is 2019 een memorabel jaar. “Het is precies tachtig jaar geleden dat onze drogisterij van start ging, in de Schilderswijk. We verhuisden veertig jaar geleden naar de Aa-landen. En vijfentwintig jaar geleden kozen we voor de Etos-formule”, somt Henk Westenberg op. “We beginnen ons jubileumjaar goed, met een prachtig verbouwde winkel!”

Vrijdag 25 januari om 9.00 uur opent de ‘nieuwe’ Etos de deuren. Op zaterdag 26 januari is er een beautyevenement, waar klanten bij de visagist gratis een persoonlijk advies en een make-over kunnen krijgen.